Dodano: 23 listopada 2017

Zapraszamy na bal karnawałowy 2018

To już tradycja, corocznie Akademia Piłkarska Junior Football Academy wraz z Radą Rodziców organizuje bal karnawałowy. 
W tym roku bal karnawałowy odbędzie się 27 stycznia  2018 roku od godz. 18.00 do 4:00 na dużej sali bankietowej w Restauracji Podano Do Stołu.
Nie czekaj zapisz się już dziś, tym bardziej, że liczba miejsc jest ograniczona!
Cena 220 zł od pary (110 zł/osoba) zawiera:
– ciepłe posiłki, przystawki, napoje bezalkoholowe, kawę i ciasto, oprawę muzyczną DJKUBA THE GENTLEMAN&MUSIC
Podczas balu odbędzie się licytacja ciekawych gadżetów oraz loteria fantowa (każdy los jest wygrany). Zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na dofinansowanie wyjazdu zawodników z Akademii Piłkarskiej Junior Football Academy na turnieje oraz mecze.
Zapisy i wpłaty do 16.01.2018 roku:
Tel: 669 790 810 Michał Wirkus
Tel: 693 448 997 Ewelina Wirkus
W związku z dużym zainteresowaniem o kolejności zgłoszeń decydują wpłaty osobiste.
Można również wpłacać na konto bankowe z dopiskiem: bal karnawałowy 2018 + imię i nazwisko
34 1020 4665 0000 3102 0033 9861

Plakat do pobrania

W tym roku w menu: 

I OBIAD:

  1. Rosół z makaronem
  2. Ziemniaki/ziemniaki pieczone, surówki, sos
  3. Mięso: udko z kaczki natarte majerankiem, rolada z karkówki faszerowana borowikami z dodatkiem świeżej pietruszki, schab kaszubski faszerowany pieczarkami i serem, devolay z piersi kurczaka, zraz

II PRZEKĄSKI

  1. Tortilla z kurczakiem i świeżą sałatą
  2. Ryba w galarecie
  3. Ozorki w sosie tatarskim
  4. Ryba gotowana w sosie chrzanowym
  5. Galaretki drobiowe/żołądki w galarecie
  6. Patera/deska zakąsek: tatar na grzankach, naleśnik szpinakowy, tortilla, koreczki, szynka zawijana, galantyna z kurczaka

III SAŁATKI:

  1. Cezar
  2. Świeże liście szpinaku z suszonymi pomidorami, fetą, szynką parmeńską i prażonym słonecznikiem
  3. Jarzynowa

IV KOLACJA nr 1:

  1. Barszcz z pieczony pierogiem
  2. Sakiewki naleśnikowe nadziewane kurczakiem i warzywami z sosem śmietanowym
  3. Ziemniaki faszerowane (farsz z mięsa mielonego z pomidorami, czosnkiem i bazylią)-zapiekane
  4. Golonka pieczona na zasmażanej kapuście

V KOLACJA nr 2:

  1. flaki/krem z brokułów

Dodatkowo:

9 rodzajów ciasta, kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane

    
  
  

<< pozostałe wiadomości
dortheatrafford349@mailxu.com